maandag 30 oktober 2023

Livestream komend weekend: Rico Verhoeven-Tariq Osaro, EK veldrijden en New York Marathon

Er zijn komend weekend weer een aantal grote evenementen online live te volgen. Op zaterdag 4 november kun je het gevecht Rico Verhoeven-Tariq Osaro via de livestream bekijken. 

De wedstrijd tussen Verhoeven en Osaro is het wereldtitelgevecht kickboksen in het zwaargewicht bij de organisatie Glory Kickboxing. Het is de hoofdwedstrijd van het evenement Glory Collision 6, dat plaatsvindt in het GelreDome te Arnhem. Op het programma staan onder meer ook titelgevechten in het halfzwaargewicht (tussen Donegi Abena en Tarik Khbabez) en in het middengewicht (tussen Donovan Wisse en Michael Boapeah). 

EK veldrijden

Op 4 en 5 november kunnen sportliefhebbers ook genieten van het EK veldrijden live op tv en via de livestream. Op de middag van zaterdag 4 november 2023 is de damescross de hoofdwedstrijd. Op zondag 5 november 2023 gaat de wedstrijd van de heren elite (profs) om 15u00 van start. Er is onder meer een gratis stream op beide wedstrijddagen van dit evenement te vinden bij de NPO (voor de kijkers in Nederland). Voor de Vlaamse kijkers is er een gratis livestream bij Sporza te vinden. 

Marathon van New York

Op zondag 5 november is de Marathon van New York 2023 via de livestream te bekijken. Dit is één van de meest prestigieuze marathons ter wereld. Op de deelnemerslijst van deze prestigieuze hardloopwedstrijd staat onder meer de Nederlander Abdi Nageeye. 

Meer info: