maandag 12 april 2021

Komende week live: o.a. Amstel Gold Race, de Brabantse Pijl en de Ronde van Valencia

Er staan komend weekend heel wat mooie sportevenementen op de kalender. Een hoogtepunt voor veel wielerliefhebbers is de Amstel Gold Race op zondag 18 april 2021. Een andere mooie eendagswedstrijd die live kan worden bekeken is de Brabantse Pijl 2021 op woensdag 14 april. 

De wielerfans kunnen de komende week ook kijken naar de etappes van de Ronde van Turkije en de Ronde van Valencia 2021, die allebei live op tv en per livestream worden uitgezonden. De Turkse nationale ronde begon op 11 april. De Ronde van Valencia begint op 14 april 2021.

Indycar, MotoGP en Formule 1

In het komende weekend staan er ook heel wat grote evenementen op de kalender in diverse gemotoriseerde sporten. In de Verenigde Staten gaat het seizoen van de IndyCar Series van start, met de getalenteerde Nederlander Rinus 'VeeKay' van Kalmthout. Deze race is in Nederland live op tv en per livestream te volgen. 

In Italiƫ wordt komend weekend de tweede wedstrijd van de Formule 1-kalender 2021 verreden. Op het circuit van Imola rijdt men de Formule 1 GP van Emilia-Romagna. In de Algarve staat komend weekend een race op de kalender van de MotoGP

WK snooker 

Op zaterdag 17 april gaat het WK snooker 2021 van start. Dit toernooi is ook dagelijks live op tv en per livestream te volgen. De finale van het wereldkampioenschap snooker is op 13 mei 2021. 

Voetbal: bekerfinale 

Op zondag 18 april is het een drukke dag voor veel sportliefhebbers. Naast onder meer de Amstel Gold Race, Ronde van Turkije, IndyCar Series, MotoGP, het WK snooker en Ronde van Valencia, kunnen de Nederlandse sportfans op die dag ook de KNVB Bekerfinale 2021 live bekijken. 

Meer info: