donderdag 1 augustus 2024

Komend weekend o.a.: livestream Johan Cruijff Schaal 2024 en Olympische wegwedstrijden (wielrennen)

Er komt weer een prachtig sportweekend aan op. Sportliefhebbers kunnen op zaterdag 3 augustus live genieten van de Olympische wegrit (wielrennen) bij de heren. Op zondag 4 augustus 2024 is de wegrit van de dames live te zien. Later op die dag kun je ook genieten van een livestream van de Johan Cruijff Schaal 2024

Waar kun je via een livestream de Olympische wegritten (wielrennen) bekijken? De NOS biedt een gratis livestream aan. De livestream is onder meer op hun site en op de app te bekijken. De stream op hun site is wel geo-restricted en alleen in Nederland te bekijken. Sporza biedt ook een gratis livestream aan op hun site. Die is eveneens geo-restricted en alleen in BelgiĆ« te zien. Eurosport biedt een livestream aan op HBO+ Max. Dit is een livestream die alleen voor abonnees bedoeld is.

Let op: wijzigingen uitzendrechten voetbal (livestream)

Er hebben grote wijzigingen plaatsgevonden in het voetbalmedialandschap. Daar moeten voetballiefhebbers goed op letten. Veel wedstrijden zijn in het komende seizoen op andere zenders en livestream-platforms te bekijken dan voorheen. De Champions League is bijvoorbeeld niet meer live te zien bij RTL, maar in Nederland alleen nog bij Ziggo Sport. Ook de Europa League is qua live-uitzendrechten (live tv en livestream) helemaal in handen gekomen van Ziggo.

Meer info: